POZNATI SARAJEVSKI DOKTOR: "Ne pogađa ovaj virus samo članove SDA ili SDP-a, prestanite misliti glavama stranačkih šefova"

Savjetovao je sve građane da počnu misliti svojom glavom.

  • Društvo

  • 20. Mar. 2021  20. Mar. 2021

  • 0

Poznati sarajevski doktor Dragan Stevanović oglasio se danas na Facebooku, gdje je poslao poruku svim građanima Bosne i Hercegovine.

On je građanima poručio da virus ne pogađa samo članove stranaka.

- Ne pogađa virus samo članove SDA ili samo članove SDP-a (da ne spominjem druge). Ako je "problem" što je ovaj doktor član SDP-a, a dobro djeluje, evo, ja se odmah upisujem u SDA ako će to pomoći građanima - rekao je dr. Stevanović.

Savjetovao je sve građane da počnu misliti svojom glavom, piše "Oslobođenje".

- Prestanite misliti glavama stranačkih šefova, mislite svojom glavom - napisao je dr. Stevanović na Facebooku.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...