VELIKI GLUMAC UTUČEN: Rade Šerbedžija se oprašta od svog omiljenog Bosanca…

Utučeni Rade dirljivim riječima i zajedničkom fotografijom oprostio se od svog prijatelja.

  • Kultura

  • 21. Mar. 2021  

  • 3

Glumac Rade Šebedžija otkrio je da je izgubio jednu dragu osobu, riječ je o njegovom prijatelju, ugostitelju iz Los Angelesa, Ademu Slipcu, koji je prije dva dana preminuo u tom gradu. Adem je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a u dalekom LA-u držao je malI restoran, koji je glumcu bio omiljeno mjesto u SAD-u. Utučeni Rade dirljivim riječima i zajedničkom fotografijom oprostio se od svog prijatelja.

"Držao je mali Aroma Cafe na uglu Overlanda i Pico Bulevara, u kome smo se mi došljaci iz bivše Jugoslavije, sakupljali i družili. Jeli smo tu bosanske specijalitete koje su on i njegova Amra božanski spremali i tako živjeli nasu podijeljenu stvarnost u toj dalekoj i stranoj Americi, u kojoj je iz toga začaranog kutka dolazila naša Bosna i sjećala nas nekadašnjeg vremena i naših života. Adem je bio božanstven čovjek. Jedan od najdivnijih ljudi koje sam u svome životu sreo!", napisao je potreseni Šerbedžija.

O malom zavičajnom restoranu domaći glumac s hollywoodskom adresom često je govorio u medijima u regiji. Gotovo da ne postoji intervju koji je dao za lokalne medije, a da nije barem ovlaš spomenuo svoju "omiljenu kafanu u Los Angelesu - Aroma Cafe".

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...