SAMO NAJBOLJE ZA HALIDA: Muslimović se vakcinisao, odabrao je vakcinu...

..."Pfizer".

  • Estrada

  • 23. Mar. 2021  24. Mar. 2021

  • 1

Bosanskohercegovački pjevač Halid Muslimović primio je vakcinu “Pfizer” i tu vijest podijelio je sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

"Vakcinacija je lična ali i društvena obaveza i zaštita. Opredijelio sam se za Pfizer vakcinu. Što nas više bude vakcinisano steći će se kolektivni imunitet i povratak normalnom životu!

Moramo se pridržavati uputa nadležnih institucija i ako su (velika bruk) naše BOSANSKE INSTITUCIJE nadležne za nabavku i organizaciju kolektivnog vakcinisanja zatajile, al nadati se najboljem i narodnoj “NIKAD NIJE KASNO”. Čuvajte se!” – izjavio je Halid Muslimović, prenosi Crna-Hronika.

Istina, Halid nije naglasio gdje je dobio prvu dozu vakcine, no ono što sigurno znamo u FBiH nije.

Podsjetimo danas je 105. dan kako je u svijetu počela vakcinacija protiv koronavirusa a Federacija Bosne i Hercegovine još uvijek nije nabavila ni jednu vakcinu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...