GOTOVO JE: Miralem Pjanić neslavno završava epizodu u dresu Barcelone!

Pjanić je ove sezone odigrao 28 utakmica za Barcelonu i nije upisao značajan učinak.

  • Sport

  • 24. Mar. 2021  24. Mar. 2021

  • 5

Miralem Pjanić stavljen je na transfer-listu u Barceloni.

Španski mediji objavili su kako trener katalonskog velikana Ronald Koeman neće računati na bh. veznjaka u narednoj sezoni i on će vjerovatno napustiti klub.

"Diario AS" tvrdi kako je trener Koeman bio veoma razočaran medijskim istupima Pjanića, koji se javno žalio na status u timu.

"Nisam zadovoljan i ne mogu biti zadovoljan. Tokom svoje karijere nikada nisam prihvatio ideju da ne igram i ne prihvatam je ni sada. Vidjet ćemo, spreman sam, dobro treniram i čekam, ne mogu ništa drugo. To je vrlo osjetljiva situacija koja mi ne odgovara", govorio je Pjanić prije nekoliko mjeseci.

Medijski istpupi su itekako naljutili Koemana. Pjanić ni nakon ovih izjava nije bio previše bitan faktor u igri Barcelone, a odlučeno je da se na njega više ne računa u narednoj sezoni.

On se našao na transfer-listi, jer nije previše bitan igrač za Koemana i očekuje se da će 30-godišnji bh. fudbaler napustiti Camp Nou.

Pjanić je ove sezone odigrao 28 utakmica za Barcelonu i nije upisao značajan učinak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...