VIZUELNO STANJUJE CIJELU FIGURU: Slavna Britanka u lepršavoj maksi suknji (FOTO)

Ne samo da je odabrala model A-kroja koji smanjuje obujam struka, već je nosila i suknju s decentnim cvjetnim uzorkom, koji vizuelno stanjuje cijelu figuru.

  • Žena

  • 25. Mar. 2021  25. Mar. 2021

  • 0

Lepršave suknje A-kroja kraljice su proljetnih street style kombinacija i ove sezone. One vizualno stanjuju struk i bokove, a neki tvrde da s ovih dijelova tijela skidaju i do pet kilograma. Taj učinak je još veći ako se kombiniraju s drugim odjevnim komadima koje laskaju ženskoj figuri.

Na svojem primjeru to je demonstrirala manekenka i radijska voditeljica Kelly Brook, koja je snimljena na putu do svog radnog mjesta na Heart FM-u u Londonu. Za posao je odabrala vrlo ležernu, ali efektnu modnu kombinaciju, piše zadovoljna.hr.

Slavna Britanka unijela je dašak kolorita u svoje izdanje upravo lepršavom maksi suknjom Ne samo da je odabrala model A kroja koji smanjuje obujam struka, već je nosila i suknju s decentnim cvjetnim uzorkom koji vizualno stanjuje cijelu figuru.. Ne samo da je odabrala model A kroja koji smanjuje obujam struka, već je nosila i suknju s decentnim cvjetnim uzorkom koji vizualno stanjuje cijelu figuru.

Proljetnu maksi suknju sparila je s crnom strukiranom dolčevitom ukrašenu zlatnim gumbima koja je dodatno suzila gornji dio tijela, a izdanje zaokružila parom kožnatih čizmica koje su se sjajno uklopile u ovu jednostavnu modnu priču.

Kelly Brook je kroz svoju karijeru često vodila bitku s kilogramima, a priznala je da je i mijenjala svoj izgled na fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama da bi se što više približila onom neuhvatljivom idealu ženske ljepote.

-Na putu sam prihvaćanja svojeg tijela onakvog kakvo je, ali i mojeg novog života. Ono što danas vidite na Instagramu prikazuje stvarnu mene, otkrila je Kelly Brook za Daily Mail te priznala da se i dalje koristi malim trikovima za poboljšanje svojeg izgleda poput fotografiranja na dobrom svjetlu i biranja najboljih kutova za okidanje fotografija.

Ili najstarijim ženskim trikom – biranjem odjevnih komada koji laskaju njezinim adutima poput cvjetne maksi suknje A kroja. 

Kelly Brook u lepršavoj maksi suknji - 3Suknje A kroja vizualno stanjuju struk i bokove(Foto: Profimedia) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...