BEOGRADSKI SAJAM KAO KORZO U FERHADIJI: U Beogradu su se vakcinisali...

Fotografije s beogradskog sajma, gdje se odvija proces vakcinacije, sadržavale su i neka poznata lica bh. političke scene.

  • Mini market

  • 25. Mar. 2021  26. Mar. 2021

  • 1

Veliki broj građana Bosne i Hercegovine vakcinisao se danas protiv koronavirusa u glavnom gradu Srbije vakcinama Covishield, što je vidljivo i na fotografijama koje su stigle na adresu portala Klix.ba, a koje su  poslali čitaoci.

Fotografije sa beogradskog sajma, gdje se odvija proces vakcinacije, sadržavale su i neka poznata lica bh. političke scene.

Kako je vidljivo na fotografijama radi se o pomoćniku federalnog ministra zdravstva Goranu Čerkezu, kojeg je objektiv fotoaparata  čitaoca "uhvatio" baš na mjestu gdje se vakcinišu bh. građani i to u trenutku dok vakcinacija traje. Drugi je zastupnik SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Mirza Čelik.

Čelik  je kratko potvrdio da se danas vakcinisao u Beogradu.

Čerkez nam je potvrdio da je boravio u Beogradu danas, ali da se, kako je rekao, nije vakcinisao. Razloge posjete nije otkrio.

Zanimljiva je, međutim, njegova izjava koju je dao na  pitanje da li se vakcinisao.

"U isto vrijeme, nemam dileme da bih se vakcinisao da sam mogao. Pogotovo jer na taj način ne oduzimam vakcinu niti jednom čovjeku koji je prioritet u mojoj državi. A rekao sam da nisam bio planiran ni za prvu dozu vakcina koje su stigle jer smatrao sam da moje kolege koje rade u covid ambulantama trebaju biti prioritet. Tako se i desilo da su vakcine došle a ja sam u 90 minuti dobio teži oblik covida. Praktično sam pobjegao grobaru sa lopate", dodao je Čerkez.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...