KONAKOVIĆ NAKON PONIŽAVANJA BOGIĆEVIĆA: "Na tom putu OTPADAJU SLABI"

Večeras se ponovo oglasio lider NiP-a Elmedin Konaković komentirajući farsu oko izbora gradonačelnika Sarajeva.

  • Mini market

  • 25. Mar. 2021  26. Mar. 2021

  • 5

Njegovu poruku koju je uputio putem Facebook-a prenosimo u cjelosti:

"Ovo jeste ispit za sve nas koji smo stali na crtu sistemu! Ispit za koaliciju, NS, SDP i NiP. Ispit i za PZP. Ispit da pokažemo imamo li snage da odolimo svim napadima ranjene zvijeri koja gubi ono zbog čega živi, gubi vlast.

Na sve je spremna da je zadrži i do sad je pomela sa scene sve koji se suprostave. Prijeti, potkupljuje, prepada, nudi, vrijeđa, medi, spinuje. Ne bira oružje. Sve u isto vrijeme i u istom naletu.

Ta se bitka ne može dobiti u svilenim rukavicama i salonskim cipelama. I ne može u kratkom roku. Istrajnost u ovoj borbi je najvažniji faktor. Kao u bokserkom ringu, primas udarce i još jače vraćaš. U tome istrajavaš. Na tom putu otpadaju slabi, ali ovi koji nastavljaju i ne padaju, svakim danom sve su jači, sve lakše podnose udarce i sve jače uzvraćaju!

Do konačne pobjede", poručio je večeras Konaković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...