OGLASIO SE I JASMIN ADEMOVIĆ: Pogledajte šta kaže o izboru Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva

Jasmin Ademović, kandidat Naroda i pravde za predsjedavajućeg Gradskog vijeća, čija je kandidatura podigla veliku prašinu i optužbe za nepotizam od političkih protivnika, oglasio se na Facebooku uoči nastavka sjednice Gradskog vijeća, koja je zakazana za danas u 10 sati.

  • Mini market

  • 26. Mar. 2021  26. Mar. 2021

  • 9

“Nisam se mislio oglašavati, ali s obzirom na to da se moje ime često spominje u posljednje vrijeme, morao sam. Mnogi su imali štošta da kažu posljednjih dana vezano za moju kandidaturu, čak i da tvrde da moj izbor znači da se gospodin Bogić Bogićević neće izabrati, što je potpuna laž, jer smo mi od početka bili kombinacija. Nikada ni na bilo koji način ne bih ugrozio izbor gospodina Bogića niti bih stavio moju funkciju iznad toga”, kaže, između ostalog, Ademović.

Pogledajte njegovo obraćanje:

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...