NOVI SEKS-SKANDAL TRESE SRBIJU: U glavnim ulogama ponovo Jelena Karleuša i Duško Tošić!?

Bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić i njegova supruga, pjevačica Jelena Karleuša očigledno imaju velikih nesuglasica iako su već dugo u braku.

  • Estrada

  • 26. Mar. 2021  26. Mar. 2021

  • 1

Navodno je Jelena krenula u internu istragu kako bi saznala ko je djevojka koja joj krade supruga i koja pokušava da zaustavi jedan od najpopularnijih bračnih parova na ovim prostorima. Osim toga, smatra se da će dotična automatski dobiti otkaz na poslu s obzirom na to da je Jelena neko ko ima izuzetno jake konekcije s vlasnicima srbijanskih TV stanica.

U Srbiji se šuška da je to Sanya Marinković, koji vodi zabavnu emisiju i razvedena je, mada se ona sama javila i kazala da ona sigurno nije ta, jer se dugo poznaje s Jelenom.

Podsjetimo da je prošle godine izbio veliki skandal u kojem se, pored Karleuše, nalazio i bivši bh. reprezentativac Ognjen Vranješ. Njih dvoje navodno su se viđali u Grčkoj, a kasnije su na razne načine pokušavali da se svete jedno drugom.

Sve u svemu, Karleuša je, kao i obično, prepuna skandala, a čini se da ni njen suprug, nogometaš, nije ništa bolji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...