LEČIĆ SE POSLJEDNJI PUT OBRATIO JAVNOSTI: "Sve sam rekao policiji i tužilaštvu o navodnom silovanju"

Glumica Danijela Štajnfeld, koja je kolegu Branislava Lečića optužila za silovanje, oglasila se na Instagramu baš u trenutku dok je Lečić bio na saslušanju u policiji.

  • Show

  • 27. Mar. 2021  27. Mar. 2021

  • 0

- Armija ljudi je bila potrebna da danas nađem svoj mir. Kada sam progovorila, proces zaceljenja je počeo. Napravila sam ovu majicu i napisala ovu pesmu o kulturi zlostavljanja u kojoj i po kojoj živimo. Ako ti se nešto desilo, traži pomoć. Nađi osobu od poverenja, profesionalnu pomoć, SOS liniju i podeli svoju priču. To je put ka zaceljenju. Posvećujem ovaj čin mojoj terapeutistkinji Beti. Majica je seksi, kao i moje postojanje - napisala je Danijela. 

Glumac Branislav Lečić, nakon informativnog razgovora u policiji povodom optužbi kolegice Danijele Štajnfeld da ju je silovao, izjavio je za Tanjug da je zadovoljan profesionalnim pristupom koji su pokazali službenici policijske uprave i postupajući zamjenik javnog tužioca.

- Moja izjava je data tamo gde treba. Poligrafsko ispitivanje je obavljeno na moj izričit zahtev i sve informacije za koje je javnost zainteresovana u vezi ovog slučaja, nalaze se na tim adresama - policija i tužilaštvo - rekao je Lečić.

Pozvao je sve medije da ga više ne kontaktiraju o ovoj temi, jer neće davati izjave.

Smatra da o ovoj temi dalje treba da odgovore daju policija i tužilaštvo.

Prethodno je portparolka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Ivana Rakočević rekla za Tanjug da je Lečić dao izjavu u policiji u svojstvu građanina, u kojoj je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld.

- Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza kako bi se donela odluka o daljnjem toku postupka - dodala je Rakočević. 

Poligrafista MUP-a utvrdio je da glumac Branislav Lečić govori istinu i da nije silovao kolegicu Danijelu Štajnfeld, saznaje "Informer".

Nakon višesatnog ispitivanja u policiji, Lečić je uz svoju saglasnost testiran na poligrafu i utvrđeno je da govori istinu!?

Кako saznaje "Informer", Lečić je “prošao” na svim pitanjima u vezi s optužbama za silovanje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...