ZAVRŠEN UVIĐAJ UBISTVA U CENTRU SARAJEVA: Poznat identitet ubice i žrtve

Azra Bavčić, glasnogovornica Tužilaštva KS, o detaljima nije mogla govoriti zbog istrage. Uhapšene su dvije osobe, vozač i suvozač.

  • Hronika

  • 27. Mar. 2021  27. Mar. 2021

  • 0

Završen je uviđaj ubistva koje se desilo danas u blizini "Sarajevo City Centra". Podsjetimo, jedna muška osoba smrtno je stradala nakon što je udarena automobilom.

"Završen je uviđaj kojim je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljica uz prisustvo vještaka mašinske i saobraćajne struke”, rekla je za Klix.ba Azra Bavčić, glasnogovornica Tužilaštva KS.

O detaljima nije mogla govoriti zbog istrage. Uhapšene su dvije osobe, vozač i suvozač.

Kako Klix.ba nezvanično saznaje, vozač je B. A. (Benjamin Arslanagić), dok je suvozač bila maloljetna osoba.

Krivično djelo za koje se tereti je "ubistvo pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju".

Kako saznaje Klix.ba, ubijen je Vedad Ibrahimović, koji je 2000. godište.

Vozač automobila je, kako se nezvanično saznaje, priznao da je imao namjeru izvršiti ubistvo i predao se organima policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...