HIT NA INTERNETU: Pogledajte kako se u Srbiji šale na račun poništenog gola Cristiana Ronalda (FOTO)

Poslije situacije iz 93. minuta na utakmici Srbija - Portugal, koja je bacila u sjenku kontru Srbije i gol Filipa Kostića, redaju se šale na račun intervencije Stefana Mitrovića.

  • Zabava

  • 28. Mar. 2021  28. Mar. 2021

  • 0

Stefan je izvadio loptu iz gola Srbije poslije udarca Cristiana Ronalda, a društvene mreže su “eksplodirale” jer se napokon i srpskom timu posrećilo.

Da ostane 2:2 na kraju meča, pomoglo mu je i to što na stadionu “Rajko Mitić” nije bilo VAR tehnologije, koja bi jasno ukazala na to da lopta prešla liniju na golu Marka Dmitrovića.

Neke od urnebesnih reakcija pogledajte ovdje:

Dok se Srbi naslađuju, Portugalci se bune i tvrde da su zbog loše reakcije sudija opljačkani u Beogradu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...