KAKAV ŠOK: Čovjek zatekao pitona u svojoj WC šolji

Samo u Bangkoku lokalni vatrogasci uhvatili su prošle godine 35.000 zmija, što je dvostruko više nego prije četiri godine.

  • Šareni svijet

  • 29. Mar. 2021  29. Mar. 2021

  • 0

Jedan čovjek na Tajlandu doživio je šok svog života nakon što je u svojoj WC šolji dok je na njoj sjedio - vidio pitona.

Somchai (45) iz provincije Samut Prakan u centralnom Tajlandu osjetio je da ga je nešto dotaklo kada je sjeo na WC školjku.

Kad je ustao da vidi šta ga je dotaklo, ugledao je glavu zmije koja gleda u njega.

Posebna spasilačka ekipa uhvatila je pitona i pustila ga u divljinu.

Zmije su česta pojava u jugoistočnim azijskim državama. Samo u Bangkoku lokalni vatrogasci uhvatili su prošle godine 35.000 zmija, što je dvostruko više nego prije četiri godine.

U glavnom gradu Tajlanda najčešće zmije su pitoni, koji nisu otrovni.

After Kaitisak grabs hold of the 8-foot python, the rest of the rescue team enter the toilet to help him remove the serpent from the pipes

The rescue team then bring the python out of the house and place it into a bag to keep it secure while they journey away from the village to release it back into the wild

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...