ŠTA JE OVOM ČOVJEKU?: Trump banuo na svadbu, zgrabio mikrofon i omalovažavao Bidena (VIDEO)

Trump je u jednom trenutku zgrabio mikrofon na svadbenoj svečanosti i nije okolišao prije nego što se bacio na političke teme.

  • Svijet

  • 29. Mar. 2021  30. Mar. 2021

  • 4

Jon Arrigo i Megan Noderer vjenčali su se u subotu, a na velikoj svadbenoj svečanosti koju su organizirali u Trumpovu privatnom klubu Mar-A-Lago na Floridi imali su i gosta iznenađenja.

Glavom i bradom pojavio se bivši američki predsjednik Donald Trump i održao politički govor o meksičkoj granici, Joeu Bidenu, Kini i Iranu.

Trump je u jednom trenutku zgrabio mikrofon na svadbenoj svečanosti i nije okolišao prije nego što se bacio na političke teme.

- Jesam li vam nedostajao?, našalio se odmah na početku, a potom počeo govoriti o stanju na granici s Meksikom i opet se osvrnuo na predsjedničke izbore u novembru, koje je izgubio.

- Do mene stižu svi naslovi iz medija, čitam o granici, o Kini, Iranu, govorio je Trump pred uzvanicima, kao što se može čuti na snimci koju je objavio TMZ..

- Bili smo spremni sklopiti dogovor, oni su bili spremni učiniti bilo šta, učinili bi bilo šta. I onda dođe taj lik (Biden) i ukine sankcije i sada oni žele ponovno pregovarati, rekao je.

Potom je krenuo pričati o granici ("Na granici nije dobro") i o broju glasova koje je dobio na izborima ('Dobili smo 75 miliona glasova, niko nikada prije nije osvojio toliko"), a za svoj govor dobio je gromoglasan pljesak.

Trump je mladoženjina brata Jima također kratko spomenuo u svom govoru:

- Jim je jedina osoba koja bi pitanje granice riješavala oštrije od mene, rekao je.

John i Jim Arrigo su dugogodišnji suradnici Donalda Trumpa i članovi njegova privatna kluba Mar-A-Lago i golferskog kluba. Po pisanju BuzzFeeda, braća su zajedno s ocem Joeom bili počašćeni obilaskom predsjedničkog aviona Air Force One 2017. godine, zajedno s nekoliko donatora kampanje.

Nakon političke govorancije, Trump se kratko obratio i mladencima.

- Sjajan ste i predivan par, rekao je.

(Jutarnji list)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...