ZORAN MILANOVIĆ IDE DO KRAJA: „Suznog oka danas za sarajevske, sutra za beogradske medije, Milorad će prokazivati…“

Nakon što je predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac dao intervju za portal Radija Sarajevo u kojem je, između ostalog, rekao da predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović "koristi rječnik kulturnog rasizma prema BiH i Srbiji", što je, kako je ocijenio, vrlo, vrlo opasno, nije se dugo čekalo na novu reakciju s druge strane.

  • Regija

  • 30. Mar. 2021  30. Mar. 2021

  • 0

Milanović je na Facebooku napisao da "si Pupovac diže cijenu na inozemnom tržištu" i da je "još u Sanaderovo doba izvježbao političku trgovinu". Status predsjednika u cijelosti prenosimo u nastavku.

- Plenkovićev žeton Pupovac opet si diže cijenu na inozemnom tržištu. Kako mu valuta kod kuće gubi na vrijednosti, putem sarajevskih medija sada po regiji širi svoju ustavobraniteljsku brigu za Hrvatsku. Nije novost da se za sebe cjenka ako treba i na inozemnoj tezgi. Milorad, stari HDZov saučesnik još je u Sanaderovo doba izvježbao političku trgovinu, znajući kad treba priprijetiti ugledom Hrvatske i dobiti ekskluzivnu franšizu za zastupanje hrvatskih Srba. Jednom stečena, misli valjda, da je i doživotna. Suznog oka danas za sarajevske, sutra vjerojatno za beogradske medije prokazivat će Hrvatsku. Milorade, a kad si namjeravao prokazati korupcijske rabote vlasti u kojoj sjediš? Ako što možeš - i želiš - učiniti za svoju zemlju, eto ti prijedloga. A da, čekaš da ti cijena poraste - napisao je Milanović.

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...