PJEVAČICA DEMI LOVATO ŽELI USVOJITI DIJETE: "Ne mogu se ni zamisliti trudnu"

Zaruke je prekinula, a planovi o djeci su stavljeni na čekanje, piše "People".

  • Sex i grad

  • 30. Mar. 2021  31. Mar. 2021

  • 0

Demi Lovato je otvoreno progovorila o planovima o proširenju porodice. Gostujući u podcastu The Joe Rogan Experience dotaknula se i toga planira li rađati.

"Prije sam mislila da hoću. Sada više od svega želim posvojiti dijete", rekla je.

Kako kaže, još prošle godine, dok je bila zaručena za Maxa Ehricha, vjerovala je da će se vjenčati te možda i ostati trudna, ali sada shvaća da joj se život ne odvija prema planu

.Zaruke je prekinula, a planovi o djeci su stavljeni na čekanje, piše People.

"Također ne znam hoću li uopće završiti s frajerom pa se zapravo ne mogu ni zamisliti trudnu”, dodala je pjevačica koja je tokom intervjua otkrila da se deklarira kao panseksualka. Odnosno, privlače je osobe bez obzira na njihov spol ili rodni identitet.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...