HRVATSKA CRNA KOMEDIJA SE NASTAVLJA: Sad je Plenković objavio da Milanović laže, ovo je njegov dokaz (FOTO)

Nastavlja se prepucavanje predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića sa premijerom Andrejem Plenkovićem.

  • Regija

  • 31. Mar. 2021  01. Apr. 2021

  • 0

Nakon što je Milanović poslao saopćenje u kojem tvrdi da Plenković laže oko protokola na Plitvicama i da je Ured predsjednika kontaktirao vladu oko protokola (uz što je objavio i dokumente za koje kaže da su dokaz), sad se javio Plenković koji kaže da laže Milanović. I Plenković je objavio dokument za koji tvrdi da je njegov dokaz.

"S obzirom na nastavak nekulturnih ispada i još jednu u nizu laži plasiranih iz Ureda Predsjednika Republike, dužni smo naglasiti kako Ured Predsjednika Republike nije uspostavio nikakav kontakt s Uredom predsjednika Vlade oko programa 30. obljetnice akcije 'Plitvice', niti telefonom, niti e-mailom, niti su preko goluba pismonoše poslali obavijest.

Iz Ureda Predsjednika Republike, u već viđenoj maniri kompleksaša, nastavljaju opterećivati javnost lažima i izljevima vlastitih frustracija.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Božinović pojasnio je danas odluku MUP- a kao organizatora da se, s obzirom na epidemiološku situaciju i mjere koje su na snazi te očekivan povećan interes pripadnika braniteljskih udruga, vijenci delegacija polažu sukcesivno.

Najbolja potvrda koliko su konstrukcije iz Ureda predsjednika Republike neuvjerljive pokazuje činjenica da su iz njihovog Protokola nekoliko dana prije obljetnice MUP-u potvrdili dolazak predsjednika Republike sukladno prijedlogu programa obilježavanja akcije 'Plitvice'", objavili su iz vlade priopćenje naslovljeno "Normalni ljepotan" s Pantovčaka i njegovi suradnici nisu ostvarili nikakav kontakt s uredom premijera oko obljetnice akcije Plitvice.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...