SLAVNI BRAD PITT U NOVOJ AVANTURI: Ako ovako nastavi, ugrozit će čak i Toma Cruisea (VIDEO)

Na setu akcijskog filma "Bullet Train" pokazao je da, osim ljepote, šarma te glumačkog dara, ima i skladno raspoređene mišiće.

  • Show

  • 01. Apr. 2021  01. Apr. 2021

  • 0

Holivudski glumac Brad Pitt (57) nije samo seksepilan primjer kako bi muškarci trebali stariti kad bi se pitale žene. Na setu  akcijskog filma "Bullet Train" pokazao je da, osim ljepote, šarma te glumačkog dara, ima i skladno raspoređene mišiće. Naime, odbio je pomoć kaskadera tokom snimanja vratolomnih akcijskih scena u novom filmu i sve je odradio sam, po uzoru na godinu dana starijeg kolegu Toma Cruisea.

Borbenim vještinama kojima je ovladao pripremajući se za ulogu kaskadera Cliffa Bootha u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu", zadivio je Davida Leitcha, reditelja filma.

Budući da iza sebe ima akcijske hitove poput "Johna Wicka", "Deadpoola 2" i "Atomske plavuše", može objektivno procijeniti mogućnosti zvijezda na setu. Brada je pohvalio i prekaljeni profesionalac Greg Rementer, koordinator kaskadera. "Odradio je sve borbe i zahtjevne vratolomije. On je kao rođeni sportaš. Stvarno se uživio u ulogu."

O novom projektu zna se da je dijelom sniman u jurećem vozu, a set s dobitnikom Oscara za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmskoj priči o Hollywoodu početkom sedamdesetih dijele oskarovka Sandra Bullock, Michal Shannon i Joey King. Nova Bradova zanimacija mogla bi ugroziti mačo imidž Toma Cruisea, koji, uprkos zrelim godinama, snima fizički najzahtjevnije akcijske scene.

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...