OVO JE VIDJELO VIŠE OD 40 MILIONA LJUDI: Evo šta Paul Pogba misli o stadionu Grbavica i iskustvima iz Sarajeva

Prije utakmice, Francuzi su pohvalili Grbavicu kao mali lijepi stadion, a fudbaleri su bili zadovoljni terenom i, generalno, uslovima u našem glavnom gradu.

  • Šareni svijet

  • 01. Apr. 2021  01. Apr. 2021

  • 0

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Francuske u utakmici trćeg kola kvalifikacija za SP 2022. godine rezultatom 0:1.

Meč na Grbavici ponudio je dobru igru naše selekcije protiv zvijezda "Trikolora", a nakon meča oglasio se i jedan od najboljih fudbalera Francuske Paul Pogba, koji je kratko prokomentarisao boravak u Sarajevu i utakmicu na Grbavici.

"Lijepo iskustvo i sjajni momenti", napisao je Pogba na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...