"NEIZRECIVE TRAGEDIJE...": Slavna glumica Mia Farrow progovorila o smrti svoje troje djece

Prerani odlazak svoje troje usvojene djece ni danas nije preboljela, a nove rane otvaraju joj opake glasine koje kruže o njihovoj smrti, o kojima se morala očitovati, jer su, kaže, utemeljene na lažima.

  • Show

  • 02. Apr. 2021  02. Apr. 2021

  • 0

U svom je životu Mia Farrow (76) othranila 14 djece - četvero biološke i desetero usvojene iz cijelog svijeta. S bivšim suprugom Andreom Previnom ima tri sina: Matthewa, Saschu i Fletchera, a s Woodyjem Allenom Ronana. Usvojila je kćeri Lark, Summer, Soon-Yi, Dylan, Tam, Quincy i Frankie-Minh te sinove Mosesa, Isaiaha i Thaddeusa.

Kad je preminula njezina kći Tam, objavljeno je da je uzrok smrti zatajenje srca. No, njezin stariji brat Moses 2018. godine izjavio je kako to nije istina te da si je slijepa Tam oduzela život nakon što se posvađala sa majkom. Prerani odlazak svoje troje usvojene djece ni danas nije preboljela, a nove rane otvaraju joj opake glasine koje kruže o njihovoj smrti, o kojima se morala očitovati, jer su, kaže, utemeljene na lažima.

Farrow ističe kako je Tam preminula u 17. godini života, jer je kombinacija prekomjernog lijeka za migrenu s njezinom srčanom bolešću bila kobna.

"Kao majka četrnaestoro djece, obitelj mi znači sve. Iako sam odabrala karijeru koja me stavila u javnu arenu, većina moje djece odlučila je živjeti vrlo privatnim životom", kazala je.

Druga kći Lark preminula je kada joj je bilo 35 godina. Farrow je opisuje kao izvanrednu ženu, divnu kćer, sestru, partnericu i majku.

"Umrla je u dobi od 35 godina od komplikacija AIDS-a od kojeg je oboljela nakon što ju je zarazio prijašnji partner. Unatoč bolesti, živjela je plodnim životom s puno ljubavi i ljubavi s djecom i dugogodišnjim partnerom. Podlegla je svojoj bolesti i iznenada umrla u bolnici na Božić, u naručju svog partnera”, piše Farrow.

Sin Thaddeus preminuo je kada je imao samo 29. Farrow je tada podijelila da je njezin hrabri sin Thaddeus sebi oduzeo život nakon što je naglo prekinuo ljubavnu vezu.

"To su neizrecive tragedije. Bilo koja druga špekulacija o njihovoj smrti je sramoćenje njihovih života i života njihove djece i voljenih. Iako dobro poznamo tugu, naš je život danas pun ljubavi i radosti. Svako ima svoju bitku za borbu", napisala je Farrow u svojoj izjavi naglasivši da je zahvalna što je majka i baka.

Internetske špekulacije o smrti Tama, Larka i Thaddeusa nastale su nakon što nisu spomenuti u nedavnom HBO-ovom dokumentarcu "Allen v. Farrow". Neki su kritičari ponovno podsjetili na objavu s bloga Farrowing otuđenog sina Mosesa iz 2018. godine, koja je kritizirala nju i ostale članove porodice.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...