KAKVA GREŠKA: Majka se našalila s kćerkom za 1. april, a onda je 15 naoružanih policajaca banulo na vrata

"Kada prvoaprilska šala dovede negdje policiju, to više nije smješno“, rekao je policajac Hunt.

  • Šareni svijet

  • 02. Apr. 2021  02. Apr. 2021

  • 0

Policiji grada Wichite u američkoj državi Kansas nije bilo smiješno to što je jedna žena u četvrtak telefonirala svojoj kćerki i kao prvoaprilsku šalu joj rekla da je ranjena vatrenim oružjem u svojoj kući.

Arnthia Willis (58) je uhapšena, jer je nezakonito tražila pomoć hitne službe, saopštila je policija.

Njena kćerka je obavijestila hitnu službu pomoći 911 da joj je majka javila da leži ranjena u kući, piše lokalni list "The Wichita Eagle".

"Do kuće je došlo više policijskih jedinica, vjerovatno 15-20 policajaca iz policijske uprave Wichite, kao i vatrogasci i hitna pomoć", rekao je poručnik policije Wichite Ronald Hunt.

Pošto niko nije odgovorio na pozive, policajci sa štitovima i s puškama su provalili vrata, rekao je Hunt i – nisu našli nikoga.

Hunt je rekao da je majka kćerku pozvala s posla, "radi štosa".

"Kada prvoaprilska šala dovede negdje policiju, to više nije smješno", rekao je policajac Hunt.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...