SENZACIONALNA EVA LONGORIA: Pogledajte kako njoj stoji suknja koja slavi žensku putenost

Uz ženstvenu odjevnu kombinaciju Eva Longoria nosila je predivne bronačno-zlatne sandale s tankom visokom potpeticom koje su savršeno pristajale uz glumičin ten.

  • Žena

  • 02. Apr. 2021  02. Apr. 2021

  • 0

S obzirom na pandemiju, i holivudske zvijezde rjeđe viđamo u glamuroznijim odjevnim izdanjima. Znatno su se smanjili izlasci u restorane i druženja, no Eva Longoria i njezin suprug Jose Baston ipak su odlučili izaći iz kuće te su utorak navečer proveli na večeri u restoranu na Beverly Hillsu.

Nakon dužeg vremena i glumica Eva Longoria odlučila se srediti i otići u izlazak sa suprugom Joseom Bastonom. Prelijepa Latina izgledala je senzacionalno u svilenom kompletu kraljevske plave boje sačinjenog od košulje koja se veže u struku te tako izgleda kao crop-top i senzualne "slip" suknje koja naglašava obrise tijela te slavi žensku putenost.

Oba komada dio su kolekcije brenda Silked London, a mogu se kupiti zasebno, cijena suknje je 280 funti , dok košulja košta 350 funti.

Uz ženstvenu odjevnu kombinaciju Eva Longoria nosila je predivne bronačno-zlatne sandale s tankom visokom potpeticom koje su savršeno pristajale uz glumičin ten. Crvena torbica, nekoliko komada nakita i jači make-up na očima dali su Evinu stajlingu završni top-dojam, piše zadovoljna.hr.

Eva Longoria u senzualnoj suknji brenda Silked London - 2Eva Longoria u crop-top košulji i senzualnoj suknji brenda Silked London(Foto: Profimedia) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...