RADI RASTEREĆENJA JAVNOG GRADSKOG SAOBRAĆAJA: Registrovana je autobuska linija Hrasnica – Ilidža – Vijećnica

Kako je istaknuo, cijene prijevoznih karata na autobuskoj liniji su u skladu s tarifnim sistemom na „Mreži linija javnog linijskog prijevoza putnika na području Kantona Sarajevo“, što znači da će važiti mjesečni kuponi i cijena pojedinačnih karata će iznositi 1,80 KM.

  • Vijesti

  • 02. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 0

Vlada KS na inicijativu Općine Ilidža registrovala je autobusku liniju Hrasnica – Ilidža – Vijećnica sa ciljem rasterećenja prijevoza tramvajskim vozilima i unapređenja javnog prijevoza na ovoj relaciji, rekao je danas Nermin Muzur, načelnik Općine Ilidža.

Kako je istaknuo, cijene prevoznih karata na autobuskoj liniji su u skladu sa tarifnim sistemom na „Mreži linija javnog linijskog prijevoza putnika na području Kantona Sarajevo“ što znači da će važiti mjesečni kuponi i cijena pojedinačnih karata će iznositi 1.80 KM.

Odlične vijesti : Registrovana autobuska linija Hrasnica - Ilidža - Vijećnica  Informišemo građane i građanke...

Posted by Nermin Muzur on Petak, 2. April 2021.

  “Veliko hvala Vladi KS i ministru Adnanu Šteti, koji apsulutno razumije potrebe građana, što je realizirana naša pokrenuta inicijativa i siguran sam da će ova autobuska linija itekako olakšati građanima i Ilidže prilikom korištenja javnog prijevoza! Iduće sedmice ćemo vas izvjestiti o planu projekata za ovu godinu”, napisao je na Facebooku Muzur.   Podsjetimo, jučer je Vlada Kantona Sarajevo, na prijedlog Ministarstva saobraćaja KS, donijela Odluku o usvajanju kapitalnog projekta “Izgradnja tramvajske pruge Ilidža-Hrasnica” u ukupnom iznosu od 46 miliona KM.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...