SJAJNE VIJESTI IZ FEDERACIJE BiH: Broj zaposlenih NEPRESTANO RASTE, samo ove sedmice VEĆI ZA ČAK...

Broj zaposlenih u Federaciji BiH na dan 29. marta 2021. godine prema prebivalištu osiguranika iznosi 519.285, podaci su Porezne uprave FBiH.

  • Ekonomija

  • 02. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 2

Ovaj broj veći je za 525 u odnosu na podatak od 22. marta 2021. godine kada je broj zaposlenih iznosio 518.760.    

Najnoviji podaci pokazuju da se trend blagog rasta zaposlenosti nastavlja jer je i u proteklim sedmicama zabilježeno povećanje broja zaposlenih.

Broj zaposlenih prema prebivalištu osiguranog lica i sjedištu poslodavca na dan 29.03.2021. godine po kantonima/RS/BD može se vidjeti u tabelarnom pregledu.

alt

Stanje broja zaposlenih na dan 29.03.2021. godine po prebivalištu zaposlenika i sjedištu poslodavca razvrstanih po kantonima i općinama može se vidjeti na linku ovdje.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...