"VAMA, VAŠEM SVEĆENSTVU I SVIM GRAĐANIMA...": Denis Zvizdić poslao uskrsnu čestitku kardinalu Puljiću i svim katolicima u BiH

Sutra je najradosniji kršćanski blagdan Uskrs.

  • Društvo

  • 03. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 0

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić povodom Uskrsa uputio je čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću i svim katolicima u Bosni i Hercegovini.

- Vama, Vašem svećenstvu i svim građanima katoličke vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom velikog praznika Uskrsa. Želim da ga provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju sa svojim porodicama i da radost ovog velikog praznika podijelite sa prijateljima i komšijama poštujući propisane mjere lične zaštite. Sretan Uskrs! - navodi se u čestitki zamjenika predsjedavajućeg PD PSBiH Denisa Zvizdića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...