ZVIJEZDA JE ROĐENA: Ovoj pjevačici predviđaju pobjedu na Euroviziji, pogledajte zbog čega je njezina pjesma apsolutni favorit

Ovogodišnji Eurosong održat će se 18. maja u nizozemskom Rotterdamu, a na njemu će sudjelovati ukupno 39 zemalja.

  • Show

  • 05. Apr. 2021  05. Apr. 2021

  • 1

Prema najnovijim podacima britanske kladionice "Smarkets", poznate po sjajnom predviđanju rezultata, pobijediti bi mogla predstavnica Malte Destiny Chukunyere, koja ima tek 18 godina. Otkako je objavljena na YouTubeu, njezina pjesma "Je Me Casse" osvojila je mnoge fanove poznatog muzičkog takmičenja te joj oni sada daju 17 posto šanse za pobjedu.

Osim toga, Malta je u samom vrhu i prema najnovijim anketama, ali se mnogo toga može promijeniti u sljedećih mjesec dana. Destiny je odnijela pobjedu na dječijem Eurosongu 2015. godine.

Inače, Eurosong će se ipak održati pred publikom, iako se ranije mislilo odustati od toga zbog pandemijskih mjera. Maksimalno 3.500 posjetilaca moći će gledati svih šest proba, dva polufinala i finale Eurosonga, no svaki od njih mora na ulazu pokazati negativan test na Covid-19, jer bez njega ne mogu ući u dvoranu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...