ZDRAVKO MAMIĆ OTKRIO SUDBINU BH. REPREZENTATIVCA: Hoće li se Menalo vratiti u Dinamo?

Za Rijeku je ove sezone odigrao 26 utakmica i postigao deset golova uz četiri asistencije u svim takmičenjima, dok je za reprezentaciju BiH nastupio triput.

  • Sport

  • 06. Apr. 2021  06. Apr. 2021

  • 0

Bosanskohercegovački reprezentativac Luka Menalo najvjerovatnije će se vratiti u zagrebački Dinamo na kraju ove sezone.

Otkrio je to Zdravko Mamić u podcastu "Inkubator", gdje je rekao da ne vjeruje da će Rijeka otkupiti ugovor našeg reprezentativca od Dinama. 

Doći će, vjerovatno, Luka Menalo i Sandro Kulenović, koji će se vratiti sa posudbe. Ne vjerujem da će Rijeka otkupiti njihove ugovore - rekao je Zdravko Mamić. 

Menalo je na Rujevicu stigao na posudbu iz zagrebačkog Dinama, a ranije je još igrao kao posuđeni fudbaler u Olimpiji te Slaven Belupu. Na Maksimir je stigao iz Širokog Brijega, a ranije je još igrao za Čapljinu te za Višiće. 

Za Rijeku je ove sezone odigrao 26 utakmica i postigao deset golova uz četiri asistencije u svim takmičenjima, dok je za reprezentaciju BiH nastupio triput.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...