PETEV ZAHVALIO NA PODRŠCI: Selektor "Zmajeva" ponovo testiran na koronavirus...

...a rezultat je negativan.

  • Sport

  • 06. Apr. 2021  06. Apr. 2021

  • 0

Nakon desetodnevne izolacije i poštovanja svih epidemioloških mjera, selektor bh. reprezentacije Ivalyo Petev jučer je obavio novo testiranje na virus SARS-CoV-2, prenose Sportske.ba.

Rezultat testa je negativan, a Petev se u narednih nekoliko dana namjerava vratiti normalnim radnim aktivnostima.

"Koristim ovu priliku da zahvalim ljudima koji su mi slali poruke podrške tokom ovog perioda. Sama bolest nije mi toliko teško pala koliko odsustvo s utakmica protiv Kostarike i Francuske. Ipak, imao sam odličnu podršku stručnog štaba, igrača, koji me konstantno zovu, a posebno medicinskog tima reprezentacije. Hvala im puno, s ovakvim saradnicima je uživanje raditi i jedva čekam da ponovo budemo na okupu“, rekao je Petev.

Selektor je, također, dodao da zahvalnost duguje ne samo sportskoj javnosti, već i svima onima koji su bili uz njega i pružili mu veliku podršku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...