NEVIĐEN CIRKUS NA IZBORU LJEPOTE: Pobjednici skinuli krunu s glave, jer je, navodno, razvedena! (FOTO, VIDEO)

Pushpika De Silva osvojila je titulu "Gospođa Šri Lanke", ali se samo nekoliko trenutaka kasnije sve promijenilo...

  • Show

  • 06. Apr. 2021  07. Apr. 2021

  • 1

Pobjednica najvažnije nagrade ljepote u Šri Lanki zadobila je povrede glave nakon nevjerovatnog raspleta događaja na kraju svečanosti. Naime, gledaoci koji su ove nedjelje izbor ljepote pratili uživo na nacionalnoj televiziji svjedočili su bizarnom proglašenju pobjednice kakvog se ne bi posramile ni trećerazredne romantične komedije.

Pobjednicom je proglašena Pushpika De Silva koja se tako okitila titulom "Gospođa Šri Lanke". Međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije na pozornici se pojavila pobjednica izbora iz 2019. godine, uhvatila je mikrofon i poručila kako Pushpika ne može biti okrunjena jer je razvedena, a to se kosi s pravilima izbora.

Bivša kraljica ljepote, Caroline Jurie, potom je otišla do Pushpike, skinula joj krunu i stavila je na glavu druge takmičarke.

Revoltirana Pushpika De Silva okrenula se i sišla s pozornice. 

Dan poslije objavljeno je kako je Pushpika primljena u bolnicu tvrdeći da ima povrede glave, a patila je i od teške depresije nakon incidenta.

Nakon neželjenog raspleta večeri organizatori su se ipak izvinili osramoćenoj pobjednici i vratili joj titulu jer su utvrdili kako se od supruga rastala, ne i razvela.

- Razočarani smo. Sramotno je kako se Caroline Jurie ponijela na pozornici, a mi smo već pokrenuli istragu, izjavio je direktor izbora 'Gospođa Šri Lanke' Chandimal Jayasinghe.

A koliko je ovaj izbor ljepote važan u ovoj zemlji možda najbolje govori činjenica da je nedjeljni izbor uživo pratila i premijerova supruga.

alt

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...