NA OVO SE DUGO ČEKALO: WhatsApp za Android uskoro dobija novu funkciju...

Nadogradnja prvo stiže u beta program Google Play Storea, a nakon toga i u standardnu verziju.

  • HiTec

  • 07. Apr. 2021  07. Apr. 2021

  • 0

Korisnici WhatsAppa na Androidu dobit će redizajn prozorčića za multimediju koji, prema izvoru, cijelu stvar čini puno preglednijom.

Najnovija značajka za WhatsApp na Androidu donedavno je bila dostupna samo u beta verziji WhatsAppa na iOS-u. Prema WABetaInfou, popularna aplikacija trebala bi uskoro dobiti poboljšani prikaz multimedije (slika, videa i internetskih stranica).

Svaki put kad korisnik pošalje ili primi nove datoteke, oblačić za razgovor prikazat će prilagodljiviji ‘izdužen’ pregled, prenosi Tportal. Podsjećamo, balončići za razgovor do sada su imali samo standardni format.

Nadogradnja prvo stiže u beta program Google Play Storea, a nakon toga i u standardnu verziju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...