JE LI OVO KRAJ PRIČE: Zinedine Zidane nakon pobjede Reala nad Liverpoolom govorio o ljubavi prema jednom klubu

Real Madrid je u prvom duelu četvrtfinala Lige prvaka pobijedio Liverpool sa 3:1 i došao blizu prolaska u novo polufinale, na čelu sa Zinedinom Zidaneom.

  • Sport

  • 07. Apr. 2021  07. Apr. 2021

  • 0

Francuska legenda već se određeno vrijeme povezuje s Juventusom, a nakon utakmice s Liverpoolom, Zidanea su okupirali italijanski mediji.

Među njima je bio i legendarni Alessandro Del Piero, koji je Zidaneov saigrač iz Juventusa, i pitao ga je da li mu nedostaje Italija.

"Italija mi je u srcu. Proveo sam pet godina u Torinu i Juventus mi je jako bitan", rekao je Zidane za "Sky Italiju" i nastavio je:

"Budućnost u Juventusu? Za sada sam ovdje, ali vidjet ćemo šta će se desiti", rekao je Zidane svom nekadašnjem saigraču.

Zidane je kao igrač nosio dres Juventusa od 1996. do 2001. godine, kada je prešao u Real Madrid.

Za "Bianconere" je odigrao 214 utakmica, zabio je 31 gol i osvojio šest trofeja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...