TEŠKE TJELESNE POVREDE: Dvije osobe osumnjičene za premlaćivanje, žrtva preminula

S. O. i A. Č. uhapšeni su na području Kantona Sarajevo zbog sumnje da su nanijeli teške povrede P. M. usljed čega je nastupila smrt te osobe, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

  • Hronika

  • 07. Apr. 2021  07. Apr. 2021

  • 0

Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su osumnjičeni da su u ponedjeljak, 5. aprila ove godine, na području opštine Istočno Novo Sarajevo nanijeli teške tjelesne povrede P. M., pišu Nezavisne.com.

"Istog dana u 21.25 sati Policijska stanica Istočno Novo Sarajevo obaviještena je da je pronađeno tijelo P. M. na adresi stanovanja te je odmah po zaprimanju prijave obezbijeđeno lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe", navdeno je u saopštenju.

Kako se pojašnjava u saopštenju, službenici PU Istočno Sarajevo jučer su identifikovali izvršioce navedenog djela te su S. O. i A. Č. uhapšeni i uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu bit će predati tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je nakon izvršenog uviđaja naložio obdukciju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...