"KAKO JE MOGUĆE DA TAKO IZGLEDAŠ…": Slavni glumac poslao poruku Jennifer Lopez, ne vjeruje svojim očima…

Nakon prekida s pjevačicom, Ben se vjenčao s glumicom Jennifer Garner (48), s kojom ima troje djece, a razveli su se 2018. godine.

  • Show

  • 08. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 0

Američki glumac Ben Affleck (48) prekinuo je u januaru vezu s glumicom Anom de Armas (32), a u nedavnom intervjuu komentirao je svoju bivšu zaručnicu Jennifer Lopez (51).

Ben je za Jennifer imao samo riječi hvale, komentirajući kako je ona jedna od "najmarljivijih osoba koje je upoznao" te je pohvalio njezin pjevački i glumački talent.

 

- Bio sam potpuno oduševljen time što je bila posvećena poslu iz dana u dan, s ozbiljnošću s kojom je radila te tihim i predanim stilom ostvarivanja svojih ciljeva - rekao je Affleck.

24sata

Foto: Instagram

Ben i Jennifer upoznali su se 2001. na snimanju filma "Gigli", a zaručeni su bili dvije godine. Nakon prekida sa pjevačicom, Ben se vjenčao s glumicom Jennifer Garner (48), s kojom ima troje djece, a razveli su se 2018. godine.

Jennifer je bila u braku sa Marcom Anthonyjem (52), s kojim je dobila blizance, a uprkos tome što su se razveli 2013. godine, još su dobri prijatelji.

Danas je zaručena s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (45). Uprkos nagađanjima da su prekinuli, par negira takve tvrdnje. 

Priznaju da prolaze kroz krizu, ali da rade na svojoj vezi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...