DIV IZ JUŽNE KOREJE PRESTAJE PROIZVODITI MOBITELE: Šta će biti s vlasnicima LG telefona u Bosni i Hercegovini!?

Nakon objave informacije da je kompanija LG odlučila da prestaje sa prizvodnjom mobilnih telefona i svoju pažnju preusmjerava na inovacije u drugim segmentima poslovanja, dosta kupaca i korisnika LG mobilnih telefona širom svijeta, a i u Bosni i Hercegovini, ostalo je u dilemi šta će se desiti sa podrškom za njihove uređaje.

  • HiTec

  • 08. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 0

Kompanija "Stanić Trade" d.o.o., dugogodišnji ekskluzivni distributer i serviser LG-a za Bosnu i Hercegovinu, uputila je javnosti saopćenje vezano za ovaj globalni brend.

“Iako je na globalnom nivou kompanija LG donijela odluku da prestaje sa proizvodnjom mobilnih telefona te da svoje resurse preusmjeri u razvijanje inovacija i vještačke inteligencije u kojoj je ova kompanija neprikosnoveni lider, mi kao ekskluzivni distributer svih kategorija LG uređaja nastavljamo sa prodajom i postprodajnom podrškom istih. Svi korisnici LG uređaja u Bosni i Hercegovini, bilo da je riječ o mobilnim telefonima, smeđoj i bijeloj tehnici ili klima-uređajima, imat će maksimalnu podršku sanaše strane, bilo da je riječ o kupovini novih uređaja ili servisnoj podršci u garantnom ili izvan garantnog roka”, izjavio je Damir Kalmar, generalni direktor kompanije "Stanić Trade" u Bosni i Hercegovini.

  • Tagovi:

  • lg

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...