TOP-MODELI OVE SEZONE: Proljeće je u znaku gležnjača!

Modni trendovi sve su opušteniji i dozvoljavaju mnogo eksperimentiranja pa zato sportske gležnjače nisu ograničene samo na trenirke i baggy hlače.

  • Žena

  • 08. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 0

Ako ste mislili da ćemo sa prvim zrakama sunca pospremiti svoje gležnjače u ormar, bili ste u krivu. Gležnjače su obuća koja je nosiva gotovo cijelu godinu i neizostavan su dio ženske garderobe. Bilo da je riječ o dnevnoj, poslovnoj ili večernjoj kombinaciji, one se stilski izvrsno mogu uklopiti za svaku priliku i pristaju uz većinu odjevnih kombinacija. Ni ovo proljeće neće biti izuzetak! Želite li ga dočekati sa stilom, ušećite u novo godišnje doba u gležnjačama!

Ponuda je šarolika, bilo da je riječ o ženskim ili muškim modelima. Na policama trgovina već su izloženi novi proljetni modeli. U novim kolekcijama ove omiljene obuće nalazi se i nekoliko modela gležnjača kaubojskog stila, piše Suvremena.hr.

Gleznjace kaubojskog stila

Kaubojske gležnjače – sinonim za cool chic stil!

Ovu vrstu obuće dizajneri jednako uspješno kombiniraju s trapericama, kao i sa svim maksi i mini haljinama. Neke od najpoznatijih svjetskih fashionistica i Instagram influenserica nose ih već nekoliko sezona i time potvrđuju činjenicu da se modni trendovi uspješno ponavljaju.

Kaubojske gležnjače i kaubojski stil postali su sinonim za cool chic.

Kaubojske gleznjace

Gležnjače u obliku sportskih tenisica

To je ona vrsta obuće koje se nikada ne zasitimo. Modni trendovi sve su opušteniji i dozvoljavaju mnogo eksperimentiranja pa zato sportske gležnjače nisu ograničene samo na trenirke i baggy hlače.

gleznjace Liu Jo
Ponuda gležnjača u obliku sportskih tenisica oduševit će sve one koji vole kombinirati udobnost i sportski izgled sa modnim trendovima. Trendseterice će zasigurno oduševiti posve bijele sportske gležnjače brenda Guess, a podjednako su u trendu i kombinacije različitih boja na gležnjačama, kakve, naprimjer, nalazimo kod popularne robne marke Liu Jo.

sportske gleznjace Liu Jo

Bijele, crne, crno-bijele, gležnjače s otisnutim znakom logotipa, platno, koža, gumeni potplat... sve su to obilježlja obuće za novu proljetnu sezonu koja nam dolazi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...