ODGOVARAJU LI VOZAČI IKOME: Vozilo Vlade Crne Gore udarilo dvoje pješaka (VIDEO)

Građani koji su se iz Nikšića uputili ka Podgorici, blokirali su magistralni put između ta dva grada.

  • Hronika

  • 08. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 0

Vozilo Vlade Crne Gore udarilo je dvoje pješaka na mjestu policijske blokade na izlazu prema Nikšiću. 

Građani koji su se iz Nikšića uputili ka Podgorici kako bi prisustvovali protestu ispred zgrade Vlade koji je najavljen za danas u 11 sati, blokirali su magistralni put Nikšić - Podgorica, jer im, prenosi "Portal Analitika", policija nije dozvolila da napuste grad.

Prema svjedočenju očevidaca, na izlazu iz Nikšića došlo je do incidenta kada je službeno vozilo Vlade, Mercedes registarskih oznaka PG CG 301, udarilo dvoje okupljenih građana, koji su prošli s lakšim povredama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...