GLUMICA MERIMA ISAKOVIĆ IDE DO KRAJA: "Branislav Lečić nema ni stida niti obraza, poznato je da su najpoznatije psihopate..."

Glumica Merima Isaković oštro je prokomentarisala postupak Branislava Lečića, koji je nakon poligrafskog testiranja tokom saslušanja povodom optužbi Danijele Štajnfeld, koja je izjavila da ju je glumac silovao, snimio video i obavijestio javnost da je uspješno prošao test.

  • Kultura

  • 09. Apr. 2021  09. Apr. 2021

  • 3

- Čula sam da je Lečić poslao poljubac u kameru, pobednički izlazeći sa poligrafskog testa i "hvaleći se, prošao sam poligraf". Ne znam da li je ovim hteo da pokaže pobedonosnu bezobzirnost iz sopstvene neinteligencije ili je hteo da pljune u lice našem narodu, smatrajući nas neinteligentnim. Naširoko je poznato da su najpoznatije psihopate, brojne ubice mnogostrukih žrtava, prošle poligraf - rekla je Merima.

Isaković je kazala da je Lečić osoba koja nema stida niti obraza pa nastavila:

- Samo u reklamnim materijalima firmi koje prodaju poligraf je napisano da je tačnost poligrafa oko 90 odsto. Nacionalni biroi naučnih istraživanja širom sveta smatraju da ne postoje naučne činjenice koje mogu da u značajnoj formi podrže bilo kakvu preciznost poligrafa. Udruženja psihologa širom sveta, klinički psiholozi i neuropsiholozi, ne oslanjaju se na podatke dobijene poligrafom, smatrajući da nema dovoljno naučnih dokaza da poligraf-test može precizno detektovati laž. Kažu da poligraf pokazuje relativno tačne podatke kod ljudi koji još uvek imaju savesti i morala, ali da oni koji lako lažu i nemaju osećanja empatije prema žrtvama, lako prevare poligraf. Ko obraza nema, nema šta da mu se zacrveni. Ko stida nema, duše nema, tog nema šta da zaboli.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...