"GENERALE, SLOMILE ME VIJESTI...": Potresan oproštaj ambasadorice Martine Mlinarević od Jovana Divjaka

U Sarajevu je jučer u 84. godini preminuo general Armije Republike Bosne i Hercegovine. Od njega se opraštaju brojne poznate ličnosti, a među njima je i Martina Mlinarević, ambasadorica BiH u Češkoj Republici.  

  • Društvo

  • 09. Apr. 2021  09. Apr. 2021

  • 1

"Uvijek iza mojih leđa, uvijek uz mene. Generale, slomile me vijesti. Dokad više s odlascima? Ne može srce ni da se oprosti od toliko lica što se odjavljuju... otišao je naš Jovan Divjak. A još nedavno Vaša zadnja poruka na Viber. Govorili ste mi - stojim kao i ti, i ne dam se bolešćuri. Ali nitko nije stajao kao Vi. Hrabar i uspravan do kraja. Hvala na svemu, Učitelju. Vole Vas Goran i Marta", napisala je Mlinarević na svom Facebook profilu. 

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...