MACRON PROGLASIO: "Amerika je pobijedila"

Macron je pozvao svoje sunarodnike da se pridruže "nacionalnim ratnim naporima".

  • Svijet

  • 09. Apr. 2021  09. Apr. 2021

  • 0

Predsjednik Francuske rekao je da su Sjedinjene Američke Države pobijedile kada je riječ o vakcinama protiv Covida-19 zahvaljujući masovnom ulaganju i brzim eksperimentalnim tretmanima.

Macron je pozvao svoje sunarodnike da se pridruže "nacionalnim ratnim naporima" za distribuiranje i proizvodnju vakcina, prenosi agencija AP.

Predsjednik Francuske je tokom posjete jednoj fabrici koja je ove sedmice počela punjenje i pakovanje "Pfizerovih" vakcina, obećao da će Francuska ove godine proizvesti 250 miliona doza vakcina za domaću i globalnu upotrebu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...