NA ZAPREPAŠTENJE SVOJIH VLASNIKA: Pas naučio kako otvarati vrata

Porodica je bila prisiljena okrenuti kvake naopako nakon što je njihov pas naučio otvarati vrata kako bi pobjegao iz njihove kuhinje.

  • Šareni svijet

  • 10. Apr. 2021  10. Apr. 2021

  • 0

Sarah Cleavy (23) nije mogla shvatiti kako je njezin doberman Arnie stalno ležao na njenom krevetu dok je bila na poslu.

Kako bi razriješila misteriju, postavila je kameru u svom domu u Northwichu, Cheshire, i zaprepašteno otkrila da je sedmomjesečni pas naučio kako otvoriti kapiju i rukovati vratima.

Par je pribjegao tome da kvake na vratima postave naopako tako da ih je potrebno povući da se otvore - u nadi da će to napokon spriječiti njihovog nestašnog psa. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...