TAKO JE TO KAD KOLA KRENU NIZBRDO: Klopp za poraz od Reala okrivio...

...stadion.

  • Sport

  • 10. Apr. 2021  10. Apr. 2021

  • 0

Trener Liverpoola Jürgen Klopp poslije poraza od Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka indirektno je okrivio stadion "Alfredo Di Stefano".

Podsjetimo, Madriđani u posljednjih godinu dana domaće mečeve igraju na pomoćnom terenu, jer se Santiago Bernabeu renovira.

Očigledno da trava i sve ostale okolnosti pomoćnog stadiona nisu prijali Kloppu i njegovim igračima. Najavio je da će se barem revanš igrati na pravom stadionu.

“Bilo je čudno večeras igrati zbog stadiona. Na Anfieldu ćemo barem imati pravi stadion i to će sigurno biti dobro za nas”, rekao je Nijemac.

Inače, Real je pobijedio sa 3:1, a revanš je na rasporedu 14. aprila.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...