KAKO MU JE TO POŠLO ZA NOGOM: Pogledajte promašaj godine (VIDEO)

Utakmicu bugarskog prvenstva između Lokomotive iz Plovdiva i Carskog sela (2:0) obilježio je neverovatan promašaj fudbalera domaćeg tima, Dimitra Ilieva.

  • Sport

  • 10. Apr. 2021  

  • 0

Ovo što je promašio najbolji strelac Lokomotive zaista je teško promašiti, ali eto on je i to uspio.

Golman gostujućeg tima poklonio mu je loptu u noge na ivici kaznenog prostora, usledila su dva driblinga Ilieva, a zatim i lakši dio posla. Barem je trebalo da bude lakši, ali...

Jedan igrač gostiju uspio je da se vrati i stane na gol liniju, a iskusni 32-godišnji napadač je pogodio baš njega i stekao kandidaturu za promašaj godine.

Iliev je najbolji strelac tima iz Plovdiva, ove sezone je postigao 13 golova u bugarskom prvenstvu. Inače, Lokomotiva je trenutno druga na tabeli sa 46 bodova, šest manje od vodećeg Ludogoreca.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...