UGLEDALA SE NA MELANIJU?: Ove štikle Jill Biden odobrila bi i bivša prva dama...

Otkako je postala prva dama SAD-a, vidljivo je da Jill Biden gradi vlastiti stil odijevanja.

  • Žena

  • 11. Apr. 2021  11. Apr. 2021

  • 0

Jill Biden nastavila je svoju turneju obilaženja škola i vrtića u SAD-u te je posjetila obrazovni centar za predškolarce James Rushton u Birminghamu u Alabami.

Američka prva dama za ovu priliku obukla je klasičan ženski kostim u tamnoplavoj nijansi, a klasičan, decentan odjevni odabir začinila je štiklama modne kuće Dior.

Otkako je postala prva dama SAD-a, vidljivo je da Jill Biden gradi vlastiti stil odijevanja koji je sada postao otmjeniji pa je Jill prigrlila i visoku modu te počela nositi komade luksuznih modnih kuća, baš kao što je to radila i Melania Trump.

Kada je riječ o cipelama, izbor bivše prve dame bile su štikle Christiana Louboutina i Manola Blahnika, a Melania ima i kolekciju torbica Birkin vrijednu više od 200.000 dolara.

I Jill Biden sada je počela nositi profinjenije i skuplje cipele, a njen izbor za posjet obrazovnom centru u Alabami bile su štikle modne kuće Dior, model J'Adior izrađen od pamuka s izvezenim cvijećem i natpisom Rosa Mutabilis te Diorovim logom.

Zanimljive cipele imaju potpeticu visine oko šest centimetara, otvorenu petu te efektan čvor na remenu koji drži petu.

Jill Biden u štiklama koje bi odobrila i Melania Trump - 6

Jill Biden nosi štikle modne kuće Dior (Foto: AFP)

Uz elegantan kostim, Jill Biden još malo klasike dodala je s nakitom u obliku biserne ogrlice i narukvice.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...