SCUDETTO JE JAKO BLIZU: Inter teško izborio nova tri boda (VIDEO)

Nogometaši Intera su u susretu 30. kola Serije A slavili s minimalnih 1:0 protiv Cagliarija.

  • Sport

  • 11. Apr. 2021  11. Apr. 2021

  • 0

Inter je danas odigrao jako lošu utakmicu, ali i u takvim okolnostima je uspio doći do važne pobjede, pa je ponovo na plus 11 u odnosu na drugoplasirani Milan i osam kola prije kraja je jako blizu novom Scudettu.

U očajnoj utakmici protiv disciplinovanih gostiju iz Sardinije bio je dovoljan pogodak Darmiana u 77. minuti.

Kada već napadačima Intera nije pošlo za nogom da loptu pošalju u mrežu, učinio je to defanzivac Darmian nakon asistencije rezerviste Hakimija.

Inter je zasluženo slavio iako se očekivalo više od izabranika Antonija Contea danas, a u narednom kolu će gostovati Napoliju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...