NEOČEKIVAN RASPLET EMISIJE: Karleuša se počela skidati pred kamerama, ostala u brusu (FOTO)

Sinoćnu emisiju "Zvezde Granda" propratile su brojne neočekivanje radnje i reči članova žirija i takmičara, te je još jednom pomjerila granice i očekivanja.

  • Sex i grad

  • 11. Apr. 2021  11. Apr. 2021

  • 0

Pored talentovanih kandidata iz Srbije i regiona, najzapaženiji trenutak bilo je skidanje Jelene Karleuše. Naime, takmičar Hanad Džehverović iz Zenice, čiji je mentor Marija Šerifović, koji se predstavio pesmama “Lažeš zlato, lažeš dušo” od Bijelog dugmeta i “Glavo luda” od Zdravka Čolića, imao je na sebi zanimljiv komad garderobe koji je privikao Jeleninu pažnju. Nakon izvedbe i svih šest glasova za prolalazak kandidata u sljedeći krug, došlo je do neočekivane radnje.

alt

S obzirom na to da je Karleuša imala na sebi crno-bijele pantalone i sako, ona je Hanadu svukla Džemper sličnog dezena i obukla ga. Dok se presvlačila na sceni, u sred programa, pjevačica je ostala u crnom grudnjaku, te nije marila za milionski auditorijum. 

altFoto: Printscreen/YouTube/Zvezde Granda

“Hanade bio si odličan i pokazao si da si ozbiljna pevačina i ozbiljan kandidat za Zvezdu Granda, ali ja sam sve vreme gledala u taj tvoj ogrtač. Je l’ mogu da probam ogrtač? Meni se ovo toliko sviđa”, rekla je Karleuša koja je na sceni skinula svoj sako, kako bi probala ogrtač.

“Ko bi rekao da će se Jelena skinuti”, dobacila je Viki Miljković.

Nakon ovoga uslijedila je razmjena garderobe, pa je Hanad obukao Jelenin sako.

“Zamenite i pantalone”, dodao je Saša Popović, da bi potom rekao da ipak svako vrati svoje stvari.

“Ej, Hanade! Vrati Jeleni sako, to je “Louis Vuitton” (smijeh), našalio se Popović.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...