KO BI SE OVOME NADAO: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno.

  • Vijesti

  • 13. Apr. 2021  13. Apr. 2021

  • 0

U nizinama se očekuje kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. Snijeg u nizinama je najizgledniji na području Krajine. Temperatura zraka u Bosni između 2 i 8°C, a u Hercegovini između 8 i 14°C.

U srijedu u Bosni oblačno vrijeme. U nizinama će padati kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. U jutarnjim satima prolazno u nizinama može padati snijeg. U Hercegovini djelomično vedro i sa prolaznim padavinama u jutarnjim satima. Temperatura zraka u Bosni između 1 i 7°C, a u Hercegovini između 8 i 14°C.

U četvrtak, u Bosni se prognozira pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjerena naoblaka i sunčanije. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između -3 i 1°C, a dnevna između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 15°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...