MAMIĆ IZNIO NOVE PODATKE KAKO JE VRATIO DESET MILIONA EURA DINAMOVOG DUGA IZ SVOG DŽEPA: Spomenuo je i nekadašnjeg selektora BiH koji je...

...rekao da bi radije bacio novac iz aviona nego ga uložio u Dinamo te da je on u takav klub uložio novac i doveo ga tamo gdje je on danas. 

  • Sport

  • 13. Apr. 2021  13. Apr. 2021

  • 1

Zdravko Mamić ponovo se oglasio na Facebooku, gdje je rekao da je dugove zagrebačkog Dinama u iznosu od oko deset miliona eura vratio iz svog džepa.

Spomenuo je i izjavu nekadašnjeg selektora Bosne i Hercegovine Roberta Prosinečkog, koji je rekao da bi radije bacio novac iz aviona nego ga uložio u Dinamo, te da je u on u takav klub uložio novac i doveo ga tako gdje je on danas. 

Njegovu kompletnu objavu prenosimo u cijelosti. 

- Jučer sam vas šokirao objavom dokumenata kojima sam Dinamu pozajmio 82 miliona kuna svog novca. To je samo kap u moru stvari koje sam učinio kako bih Dinamo spasio propasti. Danas ću u 15.30 sati objaviti nikad viđene dokumente vrijedne oko deset miliona eura dugova Dinama koje sam vratio iz svog džepa, sa svim imenima i iznosima. Prije toga želim vas podsjetiti u što sam ja, fanatik i luđak trpao nemilice novac svoje obitelji. Ovo je vaš Dinamo prije Mamića - 2000., 2001. i 2002. godine do mojeg dolaska. Robert Prosinečki je za tadašnji Dinamo rekao: ''Prije bih bacio novac iz aviona nego ga uložio u Dinamo'', Marijan Vlak kaže ''Dinamo je prije bio Mercedes, sad je bicikl'', klubu je isključen plin i struja, nema novaca za odlazak na gostovanje, klub je pred likvidacijom. Gdje ste tada bili takozvane udruge od 12 navijača, investitori, vrli menadžeri, političari i ostali dežurni jadnici? Reći ću vam ja - u mišjoj rupi ste bili. Iza svih vaših riječi ne stoji ni dvije kune, a kamoli djela. Vi ste samo ružne sjenke filmskih likova koje ste zamislili da jeste, a zapravo ste obični beskičmenjaci.

Jučer sam vas šokirao objavom dokumenata kojima sam Dinamu pozajmio 82 milijuna kuna svog novca. To je samo kap u moru...

Posted by Zdravko Mamić on Utorak, 13. April 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...