OGLASILA SE I MINISTRICA TURKOVIĆ: "I meni bi bilo draže da sam kupovinu obavila u miru sa porodicom. Vjerovali ili ne..."

Nakon što su se danas pojavile fotografije Bisere Turković, ministrice vanjskih poslova BiH i zamjenice predsjedavajućeg Vijeća ministara, kako u pratnji službenih vozila i tjelohranitelja obavlja kupovinu u Tržnom centru "Bingo", uslijedila je burna reakcija javnosti. O svemu ovome očitovala se i ministrica Turković na svom Facebook profilu.

  • Mini market

  • 13. Apr. 2021  14. Apr. 2021

  • 2

Njen status prenosimo u cjelosti:

"Večeras me neko uslikao kako kupujem namirnice u Bingu i to objavio na društvenim mrežama, tobože da me kompromitira. Vjerovali ili ne, zamjenici predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH moraju biti pod službenom pratnjom 24 sata, pa i onda kada obavljaju privatne obaveze. Vjerujte da bi i meni bilo draže da sam kupovinu obavila u miru sa porodicom za vikend nego da sam to uradila ovako, u zadnji tren, pred iftar nakon dugog radnog dana. Ali, mora se brinuti i o porodici i domaćinstvu, posebno u ovo vrijeme ramazana", napisala je Bisera Turković.

Večeras me neko uslikao kako kupujem namirnice u Bingu i to objavio na društvenim mrežama, tobože da me kompromitira....

Posted by Bisera Turkovic on Tuesday, 13 April 2021

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...