MANDIĆ POTVRDIO; USAGLAŠENI DETALJI UGOVORA: Stadion Koševo će pripasti FK Sarajevo

Mandićevu objavu prenosimo u cijelosti.

  • Sport

  • 14. Apr. 2021  14. Apr. 2021

  • 0

Srđan Mandić, načelnik općine Centar, objavio je na svom Facebook profilu kako su obavljeni razgovori i usaglašeni detalji ugovora o dugoročnom zakupu stadiona Koševo te da se konačna potvrda ovog ugovora očekuje krajem ovog mjeseca.

Mandićevu objavu prenosimo u cijelosti:

- Sa velikim zadovoljstvom vas želim obavijestiti da smo, sa predstavnicima FK Sarajevo, usaglasili detalje ugovora o dugoročnom zakupu stadiona Koševo.

Država se do sada nije pokazala kao dobar upravitelj i vjerujem da će klub znati kako i na koji način najbolje da iskoristi potencijale našeg najvećeg stadiona.

Opština Centar ostaje i dalje partner i podrška. Svi detalji će biti prezentovani na tematskoj sjednici OV Centar, krajem aprila, kada očekujemo konačnu potvrdu ovog dogovora.

Veliko hvala svima koji su učestvovali u ovom procesu, posebno navijačima Sarajeva na strpljenju i razumijevanju. Idemo dalje.

Sa velikim zadovoljstvom vas želim obavijestiti da smo, sa predstavnicima FK Sarajevo, usaglasili detalje ugovora o...

Posted by Srđan Mandić on Srijeda, 14. April 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...