NESTALA 26-GODIŠNJAKINJA PRONAĐENA MRTVA: Tijelo izvučeno iz Bosne

Pripadnici GSS Žepče organizovali su sa policijom potragu za nestalom Martinom Tadić, koja je posljednji put viđena jutros u 5:30 sati.

  • Hronika

  • 15. Apr. 2021  15. Apr. 2021

  • 0

Tijelo nestale 26-godišnjakinje Martine Tadić izvučeno je iz rijeke Bosne u mjestu Osova kod Žepča, potvrđeno je iz zeničke policije.

Pripadnici GSS Žepče organizovali su sa policijom potragu za nestalom Martinom Tadić, koja je posljednji put viđena jutros u 5:30 sati.

Pripadnici Specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona uočili su oko 11:10 sati u rijeci Bosni tijelo ženske osobe, nakon čega su je izvukli na obalu, gdje je konstatovana smrt i potvrđen identitet nestale.

Uviđaj je u toku, a o svemu je informisan i kantonalni tužilac, piše "Oslobođenje".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...